Vilhelmina

Hídlap

Növényvédelmi munkákat végeznek Esztergomban

Augusztus 9-től 15-ig ismételten növényvédelmi munkákat (vagyis kártevők irtását) végez a Relabor Kft. Esztergom közterületein. A tervek szerint a szakemberek permetezni fogják a Kis-Duna sétányon, illetve a Gesztenye fasoron található kőedényekbe ültetett egynyári növényeket.

Hirdetések

Az esztergom.hu-n megjelent közlemény szerint a növényvédelmi munkát végzők az előírásoknak megfelelően védőruházatban, permetezési napokon 22:00-03:00 között a jogszabályoknak, rendeleteknek megfelelően végzik majd a tevékenységet.

A felhasználás során az esetlegesen eszközökre, például a parkoló kocsikra jutó permetszer (Spilan 20, Decis, Karate zeon) nem okoz károsodást, melegvérű állatokra veszélyt nem jelent.

Munkaegészségügyi várakozási idő: 0 nap. Amennyiben a növényvédelmi permetezéssel kapcsolatban bárminemű kérdésük adódna, információt a +36-30-685-9110 telefonszámon kérhetnek.

(Forrás: esztergom.hu)

Hirdetések

  • Rendhagyó falunap lesz Leányváron

    A szokásos szeptemberi Leányvári Falunapot a hagyományoktól eltérően, idén rendhagyó módon rendezik meg – közölte közösségi oldalán a Leányvári Német Nemzetiségi Egyesület. Nem lesz faluderbi, de nem marad tánc és ének nélkül a település.

    Hídlap