Máté, Mirella

Hídlap

Felborult egy autó Esztergom és Tát között

Augusztus 11-én, kedden délután fél kettő körül felborult egy autó Esztergomban, a 11-es főút Bottyán tó melletti szakaszán – közölte rendőrségi információkra hivatkozva a Dorogi-medence. Az eset során mindössze anyagi kár keletkezett, személyi sérülés nem történt.

Hirdetések

A portál megkeresésére a rendőrség szóvivője elmondta, hogy a balesetben érintett gépjárművet egy hölgy vezette. A jármű eddig ismeretlen okokból letért az úttestről, majd felborult. A katasztrófavédelem szóvivője hozzátette, hogy az esztergomi hivatásos tűzoltók vonultak a helyszínre. Az egység elvégezte a műszaki mentést, a lánglovagok emellett a forgalomirányításban is segítettek.

Fotó: M. Julianna (10-es út Facebook csoport)

(Forrás: Dorogi-medence)

Hirdetések
  • Ezúttal Lábatlanon fogtak el egy körözött személyt

    Szeptember 19-én, szombaton este Lábatlanon ellenőrizték a nyergesújfalui rendőrök egy társaság tagjait – írja a police.hu. Az igazoltatás közben kiderült, hogy a csoport egyik tagja ellen a Salgótarjáni Járásbíróság elfogatóparancsot adott ki.

    Hídlap
  • Buszra és vonatra várakozva is viselni kell a maszkot

    A MÁV-Start és a Volánbusz a napokban megjelent kormányrendelet értelmében hétfőtől tovább szigorítja a maszkhasználatot – közölte a MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatósága az MTI-vel. Szeptember 21-től kezdve az állomások és megállóhelyek helyiségeiben is hordani kell majd a maszkot.

    Hídlap