Máté, Mirella

Hídlap

Újabb akciót valósítanak meg a tokodaltárói civilek

Szerdán, azaz augusztus 12-én, délután 17 órakor homokozót szeretnének elhelyezni az Aktívan Tokodaltáróért Közösen (ATAK) csoport tagjai a tokodaltárói Szent István utca melletti játszótéren – az akcióra Pazgyera Nikolett hívta fel a figyelmet az ATAK Facebook csoportjában.

Hirdetések

A szerdai kezdeményezéssel kapcsolatban arra kérik a lelkes apukákat, nagypapákat, hogy segítsenek a munkában, vagyis a homok teherautóba rakásában, majd onnan a homokozóba juttatásában. Az érdeklődőktől további azt kérik, hogy lehetőségükhöz mérten vigyenek magukkal lapátot.

(Forrás: ATAK)
(Borítókép: Pixabay)

Hirdetések
  • Ezúttal Lábatlanon fogtak el egy körözött személyt

    Szeptember 19-én, szombaton este Lábatlanon ellenőrizték a nyergesújfalui rendőrök egy társaság tagjait – írja a police.hu. Az igazoltatás közben kiderült, hogy a csoport egyik tagja ellen a Salgótarjáni Járásbíróság elfogatóparancsot adott ki.

    Hídlap
  • Buszra és vonatra várakozva is viselni kell a maszkot

    A MÁV-Start és a Volánbusz a napokban megjelent kormányrendelet értelmében hétfőtől tovább szigorítja a maszkhasználatot – közölte a MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatósága az MTI-vel. Szeptember 21-től kezdve az állomások és megállóhelyek helyiségeiben is hordani kell majd a maszkot.

    Hídlap