Vilhelmina

Hídlap

Elmarad az idei Kő Kövön Fesztivál

„Kedves Barátaink és Követőink! A járványhelyzet által keltett teljes bizonytalanság áldozata lett az idei KŐ KÖVÖN Fesztivál is. Sajnos ebben az évben nem ünnepelhetünk együtt” – közölték a rendezvény közösségi oldalán a szervezők.

Hirdetések

Süttő egyik legnagyobb tömegeket megmozgató rendezvényévé nőtte ki magát a Kő Kövön Fesztivál, melyen koncertekkel, kőhajító versennyel, kőlevelessel és faragással is várni szokták az érdeklődőket. Mivel a fesztivált alapból 500 fő feletti részvétellel tervezték és úgy is jelentették le, így a szervezők elmondása szerint nem tudják és nem is akarják korlátozni a létszámot.

„Különálló Kőkemény Túrát sem áll szándékunkban lebonyolítani, hiszen az indulók és segítők, valamint az állomásokon szolgálatot teljesítők száma is meghaladja az 500 főt. A célba érkezés is elvesztené varázsát esti koncert és az ünnepélyes eredményhirdetés nélkül.” – olvasható a közleményben.

Bár szomorú a hír, a szervezők inkább előre tekintenek és a jövő évi rendezvényre fókuszálnak: a VII. Kő Kövön Fesztivált 2021. szeptember 11-én szeretnék megtartani.

(Forrás: Kő Kövön Fesztivál Facebook oldala)

(Borítókép: Felvétel a tavalyi rendezvényről)

Hirdetések
  • Felavatták a lábatlani látogatóközpontot

    Szeptember 18-án, pénteken avatták fel a lábatlani Dunamente Ökoturisztikai Látogatóközpontot, melyet a Komárom-Esztergom Megyei Önkormányzat támogatói döntésének köszönhetően, a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) keretében létesítettek.

    Hídlap
  • Győzelemmel kezdte a szezont az Esztergom

    Nagy hajrával, 36:35-re legyőzte az Esztergomi Vitézek RAFC csapata az FTC U22-es gárdáját az NB II-es bajnokság nyitófordulójában. Az Északi csoportban szereplő alakulat a következő bajnokiját Salgótarjánban játssza.

    Hídlap