Tekla

Hídlap

Beton villanyoszlopnak csapódott egy Volvo Pilismaróton

Augusztus 23-án, vasárnap dél körül eddig ismeretlen okokból beton villanyoszlopnak csapódott egy Pilismaróton egy Volvo típusú személygépkocsi. A Dorogi-medence megtudta: a 11-es úton mindössze anyagi kár keletkezett, személyi sérülés nem történt.

Hirdetések

A helyiek a 11-es út nevű Facebook csoportban hívták fel a figyelmet a vasárnapi balesetre. A sofőr segítség nélkül el tudta hagyni a megrongálódott autót. Az ütközés ereje akkora volt, hogy a beton villanyoszlop megdőlt.

Úgy tudjuk, hogy a helyszínre az esztergomi hivatásos tűzoltókat riasztották, továbbá a mentőszolgálat munkatársai is kiérkeztek Pilismarótra.

(Forrás: Dorogi-medence/11-es út)

(Kép: B. Kitti)

Hirdetések
  • Valószínűleg egy farkas él a Börzsönyben

    Aki a fáktól nem tart, annak a farkasoktól sem kell félnie – véli Bedő Péter, a Börzsöny Alapítvány nagyragadozó-kutatója, aki élőben még egyszer sem látta a Börzsönyben élő ragadozót, de nyomait és egyéb életjeleit 2017 decembere óta már többször megtalálta. Vele beszélgettünk a messziről jött jövevényről.

    Hídlap
  • Külföldön fogták el a rablót, hat év fegyházra ítélték

    Az Esztergomi Járási Ügyészség vádirata alapján a bíróság jogerősen hat év fegyházbüntetésre ítélte azt a férfit aki a több, mint hat évvel ezelőtti rablás elkövetését követően külföldre szökött a hatóságok elől, és akit európai elfogatóparancs alapján az Egyesült Királyságban fogtak el.

    Hídlap