Malvin

Hídlap

Egyeztetett a városvezetés a buszközlekedéssel kapcsolatban

„Tisztelt Esztergomiak! A mai napon egyeztetésre hívtam a Volánbusz képviselőjét, hogy átbeszéljük az új buszpályaudvar átadása utáni első három nap tapasztalatait” – közölte még szombaton közösségi oldalán Hernádi Ádám.

Hirdetések

Esztergom polgármestere a település nevében kezdeményezte, hogy az arra közlekedő járatok csak az egyik irányban érintsék a Baross Gábor utat, így jelentősen csillapodhat az érintett szakasz forgalma. Továbbá kérte a Lőrinc utcán át közlekedő járatok szükségességének felülvizsgálatát.

„A módosítások a szeptemberi iskolakezdésig megtörténnek” – tájékoztatott.

A Volánbusz képviselőinek tájékoztatása szeirnt a Bánomi úton lévő állomást csúcsidőben is maximum négy autóbusz használja, így az ott lakóknak nem kell jelentős forgalomnövekedésre számítani. Esztergom területén a helyközi járatok helyi járatként funkcionálnak, azokat bárki igénybe veheti helyi menetjeggyel, illetve bérlettel is.

(Forrás és kép: Hernádi Ádám közösségi oldala)

Hirdetések

  • Üzent a koronavírusból lábadozó idősügyi szervezet vezetője

    A kialakult járványügyi helyzet miatt online ülést tartott ma, az Idősek Világnapján a Komárom-Esztergom Megyei Idősügyi Tanács, mely egy éve jött létre, és megyében élő időskorúak érdekeinek feltárását, megfogalmazását, védelmét és érdekeik érvényesítését tűzte ki célul.

    Hídlap
  • Hibaelhárítást végeznek a Bottyán hídnál

    A Veolia Zrt. megbízásából hibaelhárítást végez a C-Sped 84 Kft. az esztergomi Bottyán híd Prímás-szigeten található hídfőjénél – válaszolta megkeresésünkre Csernaj Zsolt, a vállalat műszaki vezetője.

    Hídlap