Jusztina

Hídlap

Legyőzte a Győrt a Dorogi FC

Lehengerlő formában van a Dorogi FC, mely ezúttal a WKW ETO FC Győr csapatát győzte le. A Merkantil Bank Liga 5. fordulójában elért sikernek köszönhetően a Dorog jelenleg a tabella hatodik helyét foglalhatja el.

Hirdetések

A Dorog Mursits (K), Nyíri, Berkó, Ryashko, Zabari, Tóth, Mészáros (C), Lénárth, Beliczky, Papp, Girsik összeállításban lépett pályára a Rába-parti gárda ellen. A kezdő sípszó előtt egy perces néma csenddel elékeztek Szűcs Lajosra, Ecker Róbertre és Varga Sándorra, akik már nem lehetnek velünk.

Németh Szabolcs vezetőedző fiai már az első percekben szögleteket végezhettek el és érezhető volt, hogy nem veszik félvállról a találkozót. A 10. percben jobb oldalon Nyíri szerzett labdát, melyet egy ügyes kombinációval juttattak át a túloldalra. Girsik passza után Papp Máté élt a lehetőséggel és megszerezte a vezetést (1:0). A folytatásban mindkét csapat próbálkozott, igaz a Dorognak voltak nagyobb lehetőségei.

A második játékrész elején majdnem megszületett a második dorogi gól, ám Beliczky éppen lemaradt a labdáról. Küzdelemből a második 45 percben sem volt hiány, Lénárth Tamást például egy vendégjátékos arcon csapta a 78. percben. A 80. percben csereként beállt Vígh Ádám, aki hat perccel később a bal felsőbe bombázott (2:0).

A 90. percben a Győr támadója, Priskin Tamás válogatott labdarúgó is próbálkozott, de lövése célt tévesztett.

Végeredmény: Dorogi FC 2-0 WKW ETO FC Győr

(Forrás: dorogifc.hu)

(Borítókép: beküldött fotó)

Hirdetések
  • Elhanyagolta kutyáját, felfüggesztett börtönt kaphat

    Az Esztergomi Járási Ügyészség az állatkínzás bűntette miatt indult ügyben vádat emelt azzal a férfival szemben, aki súlyosan elhanyagolta kutyáját. Az eb olyan rossz állapotban volt, hogy a menhelyen biztosított ellátás nélkül elpusztult volna.

    Hídlap
  • Parkolóhelyeket avattak fel Márianosztrán

    Szeptember 25-én, a nemzeti színű szalag átvágásával avatták fel Márianosztrán azokat a parkolóhelyeket, melyeket az önkormányzat, a Márianosztrai Fegyház és Börtön, valamint a Nostra Kft. példaértékű összefogásának eredményeként alakítottak ki.

    Hídlap