Vencel

Hídlap

Személyautó és platós kisteherautó ütközött össze Pilismaróton

Személyi sérülésekkel járó baleset történt augusztus 25-én Pilismaróton – közölte a megyei rendőr-főkapitányság. Dél körül egy Fiat Ducato haladt Dömös felé, amikor ismeretlen okból áttért a szemközti sávba és nekiütközött egy KIA típusú személygépkocsinak. A helyszínelés alatt fél pályán haladt a forgalom.

Hirdetések

Gányai Balázs rendőr hadnagy, a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense megkeresésünkre elmondta, hogy a platós kisteherautó egy villanyoszlopot is kidöntött. Elsődleges információk szerint a személyautóban utazók közül egy ember súlyosan, míg a Fiat Ducato sofőrje könnyebben megsérült.

A megyei katasztrófavédelmi igazgatóság tájékoztatása szerint a Rákóczi Ferenc utcában történt ütközés következtében a villanyoszlop rádőlt a Fiat Ducatora. A járműveket az esztergomi hivatásos tűzoltók áramtalanították.

(Borítókép: beküldött fotó)

Hirdetések

  • Árokba hajtott egy autó az 1111-es úton

    Személyi sérüléssel járó baleset történt szeptember 28-án reggel az 1111-es út Esztergom és Pilisszentkereszt közötti szakaszán – tudtuk meg a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányságtól.

    Hídlap
  • Közösségi térként született újjá a piliscsévi kántorház

    Magyar Falu Program keretében újították fel a piliscsévi templom közvetlen szomszédságában álló úgynevezett kántorházat, melyet szeptember 26-án, szombaton adtak át. Az épületet kívül-belül felújították és méltó módon szolgálhatja majd a helyi közösségeket.

    Hídlap