Malvin

Hídlap

Ittasan és amfetamin hatása alatt vezetett

Pénzbüntetésre ítélhetik azt a férfit, aki tavaly augusztusban amfetamin és alkohol befolyásoltsága alatt közlekedett gépjárművével Leányváron. A sofőr áttért a szemközti sávba, árokba csapódott és nekiütközött egy híd oldalának.

Hirdetések

A vádirat szerint a férfi 2019. augusztus 24-én délután fél 1 körül közepes fokú ittas állapotban és amfetamin hatása alatt, bódult állapotban vezetett egy személygépkocsit. A sofőr a 10-es úton Budapest felől Dorog felé haladt, amikor ittassága és bódultsága miatt áttért a menetirány szerinti baloldali forgalmi sávba, majd azon áthaladva az úttest melletti vízelvezető árokba hajtott, ott a gépkocsi egy beton híd oldalának ütközött és felborult. A jármű vezetője 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

Az ügyészség a vádiratban indítványozta, hogy az Esztergomi Járásbíróság tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben pénzbüntetésre ítélje a vádlottat és tiltsák el a járművezetéstől.

(Forrás: Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség Sajtó)

(Borítókép: ugyvedipraxis.hu)

Hirdetések

  • Hibaelhárítást végeznek a Bottyán hídnál

    A Veolia Zrt. megbízásából hibaelhárítást végez a C-Sped 84 Kft. az esztergomi Bottyán híd Prímás-szigeten található hídfőjénél – válaszolta megkeresésünkre Csernaj Zsolt, a vállalat műszaki vezetője.

    Hídlap
  • Marad a határzár októberben is

    Szeptember 30-án jelent meg a Magyar Közlönyben egy kiegészítés, miszerint a határzárról szóló rendelet október elseje helyett november 1-jén veszti hatályát – írta meg a Magyar Közlönyre hivatkozva az Utazómajom.

    Hídlap