Malvin

Hídlap

Órát és táblagépet lopott el a párkányi szállodában

A rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát azzal a sárisápi nővel szemben, aki a gyanú szerint tavaly májusban egy párkányi szállodából lopott – olvasható a police.hu-n. A rendőrség tájékoztatása szerint a 24 éves sárisápi nő és az esztergomi sértett tavaly májusban egy szlovákiai szállodában tartózkodott.

Hirdetések

A két magyar állampolgár Párkányban volt, amikor a nő ellopta a férfi óráját, és táblagépét. A sértett feljelentést tett a szlovák hatóságoknál, amit Magyarország Legfőbb Ügyészsége átvett. A párkányi ügyben a Komáromi Rendőrkapitányság járt el.

A nyomozók 2020. február 4-én gyanúsítottként hallgatták ki a nőt, ellene lopás miatt indult büntetőeljárás. A Komáromi Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és a keletkezett iratokat megküldte az Esztergomi Járási Ügyészségnek.

(Forrás: police.hu)

(Borítókép: archív fotó)

Hirdetések
  • Üzent a koronavírusból lábadozó idősügyi szervezet vezetője

    A kialakult járványügyi helyzet miatt online ülést tartott ma, az Idősek Világnapján a Komárom-Esztergom Megyei Idősügyi Tanács, mely egy éve jött létre, és megyében élő időskorúak érdekeinek feltárását, megfogalmazását, védelmét és érdekeik érvényesítését tűzte ki célul.

    Hídlap
  • Hibaelhárítást végeznek a Bottyán hídnál

    A Veolia Zrt. megbízásából hibaelhárítást végez a C-Sped 84 Kft. az esztergomi Bottyán híd Prímás-szigeten található hídfőjénél – válaszolta megkeresésünkre Csernaj Zsolt, a vállalat műszaki vezetője.

    Hídlap