Jeromos

Hídlap

Fűkaszát loptak el egy esztergomi udvarból

Fűkaszát lopott el tavaly tavasszal egy esztergomi ház udvaráról az a két férfi, akiket az okozott kár megfizetésére, illetve elzárásra ítélhet az Esztergomi Járásbíróság. Az eszközt az egyik férfi 10 ezer forintért adta el egy ismeretlen személynek, az összeget elfelezték.

Hirdetések

A vádirat szerint a büntetett előéletű személyek 2019. április 12-én 16 óra körül gyalog elmentek egy esztergomi ház előtt. Egyikük korábban a kerítésen keresztül észrevette, hogy udvaron a fal mellett egy fűkasza található, az ingatlan kapuja pedig nyitva van. A két férfi megegyezett abban, hogy az eszközt ellopják.

A két vádlott mintegy tíz perc elteltével visszament a helyszínre: egyikük bement és kihozta a 44.500 forint értékű motoros fűkaszát, társa pedig a kerítésnél figyelt.

(Forrás: Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség Sajtó)

(Borítókép: szoljon.hu)

Hirdetések

  • Ellopta és még aznap eladta a robogót

    Teremgarázsból lopott el tavaly tavasszal egy robogót, melyet még aznap értékesített is a tettes, egy 22 éves férfi. A Dorogi Rendőrkapitányság nyomozói befejezték B. Krisztiánnal szemben indult ügy vizsgálatát – írja a police.hu.

    Hídlap
  • Vasdiplomás pedagógusokat köszöntöttek Tokodon

    Vasdiplomás pedagógusokat köszöntöttek szeptember 29-én, hétfőn a Tokodi Községháza épületében – közölte közösségi oldalán a település önkormányzata. A járványhelyzetre való tekintettel szűk körben adták át az elismeréseket.

    Hídlap