Zsófia

Hídlap

Máriahalmi kerti tűzhöz riasztották a bajnai és sárisápi tűzoltókat

Bajnai hivatásos kollégáikkal közösen oltották el a sárisápi önkéntes tűzoltók azt a tüzet, ami egy máriahalmi udvaron keletkezett augusztus 29-én – közölte az Önkéntes Tűzoltó Egyesület Sárisáp (ÖTES) a közösségi oldalán.

Hirdetések

Tájékoztatásuk szerint éppen kerti tüzelést végeztek az említett ingatlanon, ahol a szél miatt a lángok terjedni kezdtek és veszélyeztették a szomszédos épületet. A fényképen is látható, hogy jelentős terület vált a lángok martalékává, ugyanakkor károk nem keletkeztek.

(Forrás és kép: Sárisáp ÖTE)

Hirdetések

  • Szombaton rendezik meg a BörzsönyRing kerékpáros teljesítménytúrát

    Szeptember 19-én, szombaton rendezik meg a II. BörzsönyRing kerékpáros teljesítménytúrát. A mezőny ezúttal is Szobról, a Duna partjáról indul majd útnak és kilencven méteres etapot járnak majd végig. Az érdeklődőket kísérőprogramokkal várják.

    Hídlap
  • Közmunkára ítélhetik a telefontolvajt

    Akár közmunkára is ítélhetik azt a férfit, akit az esztergomi sértett március 20-tól átmeneti jelleggel befogadott a lakásába. Az új lakótárs néhány héttől később ellopta a sértett 110 ezer forint értékű mobiltelefonját, melyet a készülék gazdája a lakás nappalijában található asztalon hagyott.

    Hídlap