Jeromos

Hídlap

Újra fogadják a lakossági hulladékot Esztergom-Kertvárosban

Hétfőtől, azaz augusztus 31-től újra fogad a lakosságtól hulladékot az Esztergom-kertvárosi Hulladékkezelő telep – olvasható az esztergom.hu-n. A közlemény szerint a hulladékot ingyen lehet leadni, ennek azonban két feltétele van: magunknál kell tartani az érvényes esztergomi lakcímkártyát és élő közszolgáltatási szerződéssel kell rendelkeznünk.

Hirdetések

A Kesztölci úton (0548/4-es helyrajzi számú terület) található állomás munkanapokon 8-14 óra között veszi át az elektronikai és szelektív hulladékokat, illetve építési törmeléket (utóbbi mennyisége egy évben ingatlanonként másfél köbméter lehet maximum.)

Az átvételhez szükséges a legutolsó befizetett számla igazoló szelvénye és a partner azonosító száma is. A leadáskor a helyszínen jelen kell lennie annak a személynek, akinek a nevére a hulladékszállítási szerződés szól.

(Forrás és kép: esztergom.hu)

Hirdetések

  • Ellopta és még aznap eladta a robogót

    Teremgarázsból lopott el tavaly tavasszal egy robogót, melyet még aznap értékesített is a tettes, egy 22 éves férfi. A Dorogi Rendőrkapitányság nyomozói befejezték B. Krisztiánnal szemben indult ügy vizsgálatát – írja a police.hu.

    Hídlap
  • Vasdiplomás pedagógusokat köszöntöttek Tokodon

    Vasdiplomás pedagógusokat köszöntöttek szeptember 29-én, hétfőn a Tokodi Községháza épületében – közölte közösségi oldalán a település önkormányzata. A járványhelyzetre való tekintettel szűk körben adták át az elismeréseket.

    Hídlap