Máté, Mirella

Hídlap

Látogatási tilalom lép életbe a Vaszary Kolos Kórház székhelyén és dorogi telephelyén

2020. szeptember 2-tól visszavonásig az intézmény székhelyén, illetve dorogi telephelyén is látogatási tilalom lép életbe – hívta fel a fel a betegek, valamint a hozzátartozók figyelmét a közösségi oldalán az esztergomi Vaszary Kolos Kórház.

Hirdetések

A közlemény szerint a látogatási tilalom alól az alábbi esetek kivételek:

 • Súlyos állapotú betegek látogatása saját kérésre, közvetlen hozzátartozó által. (Cselekvőképtelenség esetén a jogszabály szerinti illetékes.)
 • Kiskorú betegek esetén (szülő, törvényes képviselő látogathat)
 • Szülő asszonyok (az általa megjelölt nagykorú személy a vajúdás és a szülés alatt vele lehet)
 • Egyházi személy, vagy vallási egyesület vallásos szertartást hivatásszerűen végző tagja – jelenléte a beteggel, a beteg kérésére.

(Forrás: Vaszary Kolos Kórház Facebook oldala)

(Borítókép: varkapu.info)

Hirdetések

 • Ezúttal Lábatlanon fogtak el egy körözött személyt

  Szeptember 19-én, szombaton este Lábatlanon ellenőrizték a nyergesújfalui rendőrök egy társaság tagjait – írja a police.hu. Az igazoltatás közben kiderült, hogy a csoport egyik tagja ellen a Salgótarjáni Járásbíróság elfogatóparancsot adott ki.

  Hídlap
 • Buszra és vonatra várakozva is viselni kell a maszkot

  A MÁV-Start és a Volánbusz a napokban megjelent kormányrendelet értelmében hétfőtől tovább szigorítja a maszkhasználatot – közölte a MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatósága az MTI-vel. Szeptember 21-től kezdve az állomások és megállóhelyek helyiségeiben is hordani kell majd a maszkot.

  Hídlap