Sára, Márió

Hídlap

Ezen az útvonalon halad majd végig a Lábatlan-Karva Maraton mezőnye

Rendhagyó lesz az idei Lábatlan-Karva Maraton, melynek mezőnye ezúttal nem érinti Szlovákiát, hanem kizárólag Magyarország területén, gyönyörű útvonalon halad majd végig – közölték a verseny közösségi oldalán.

Hirdetések

A szeptember 1-én életbe lépett határzár értelmében módosítani kellett a népszerű kerékpáros megmérettetés útvonalát, mivel szlovákiai átkelésre, illetve hajózásra ezúttal nincs lehetőség. Ugyanakkor a szervezők gondoskodtak egy alternatív útvonalról, mely ITT ÉRHETŐ EL.

A kerékpározók gyakorlatilag egy körtúrát teljesíthetnek idén, ami kellő emelkedőt, lejtőt is tartogat magában és bárki megcsodálhatja majd a térség értékeit. A mezőny Lábatlanról indulva Tát, Péliföldszentkereszt, Bajót, Nyergesújfalu érintésével érkezik majd vissza Lábatlanra. A családi túrát idén szeptember 20-án tartják meg.

A Lábatlan-Karva Maraton Facebook oldala pedig itt érhető el, ahol folyamatosan friss információkkal látják el a résztvevőket.

(Forrás és kép: Lábatlan-Karva Maraton Facebook oldal)

Hirdetések
  • Állatvédelmi kerekasztal fórumot tartottak Esztergomban

    Január 18-án, hétfőn a Komárom-Esztergom Megyei Kereskedelmi és Iparkamara esztergomi irodája adott otthont állatvédelmi kerekasztal beszélgetésnek, melyen civil szervezetek képviselői mellett Ovádi Péter, a Nemzeti Állatvédelmi Program megújításáért és végrehajtásáért felelős miniszteri biztos is részt vett.

    Hídlap
  • Tűz ütött ki hétfőn kora este egy esztergomi családi házban

    Teljes terjedelmében égett egy családi ház egyik helyisége január 18-án Esztergomban – közölte a Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. Tájékoztatásuk szerint a lángok a szentgyörgymezői Széchy Dénes utcában csaptak fel.

    Hídlap