Jusztina

Hídlap

Elmarad a bányásznapi fúvószenekari koncert Dorogon

Elmarad a szeptember 5-re meghirdetett bányásznapi ünnepi koncert Dorogon, melyről a közösségi oldalán tájékoztatta a lakosságot a városvezetés. A döntés mögött egyértelműen a koronavírus második hulláma áll.

Hirdetések

Dr. Tittmann János polgármesteri tájékoztatóját változtatás nélkül közöljük:

„POLGÁRMESTERI TÁJÉKOZTATÓ

Tájékoztatom a dorogi lakosságot, hogy a szeptember 5-én 18 órára meghirdetett bányásznapi ünnepi koncert az Otthon téren a regisztrált COVID-vírussal fertőzöttek számának jelentős emelkedésére való tekintettel elmarad.

Dr. Tittmann János
polgármester”

(Forrás: Dorog Város Önkormányzata)

(Borítókép: A Dorogi Német Nemzetiségi Kulturális Egyesület Bányász Zenekar a Schmidt-villa udvarán 2019. augusztus 28-án)

Hirdetések

  • Elhanyagolta kutyáját, felfüggesztett börtönt kaphat

    Az Esztergomi Járási Ügyészség az állatkínzás bűntette miatt indult ügyben vádat emelt azzal a férfival szemben, aki súlyosan elhanyagolta kutyáját. Az eb olyan rossz állapotban volt, hogy a menhelyen biztosított ellátás nélkül elpusztult volna.

    Hídlap
  • Parkolóhelyeket avattak fel Márianosztrán

    Szeptember 25-én, a nemzeti színű szalag átvágásával avatták fel Márianosztrán azokat a parkolóhelyeket, melyeket az önkormányzat, a Márianosztrai Fegyház és Börtön, valamint a Nostra Kft. példaértékű összefogásának eredményeként alakítottak ki.

    Hídlap