Bíróság elé állították a Simor János utcai erőszakolót

Az Esztergomi Járási Ügyészség a szexuális erőszak bűntette miatt indult ügyben bíróság elé állította azt a férfit, aki 2020. augusztus 8-án megerőszakolt egy nőt Esztergomban, a Simor János utcában. A férfi hajnali 2 óra körül ittas állapotban közösült a virágágyásban alvó nővel.

Az Esztergomi Járási Ügyészség a szexuális erőszak bűntette miatt indult ügyben bíróság elé állította azt a férfit, aki 2020. augusztus 8-án megerőszakolt egy nőt Esztergomban, a Simor János utcában. A férfi hajnali 2 óra körül ittas állapotban közösült a virágágyásban alvó nővel.

Az erőszakoló az említett helyszínen sétálva az egyik kocsma előtt figyelt fel a nőre. A férfi előbb önkielégítést végzett, majd az alvó sértett alsóruházatát lehúzta és közösült vele. A rendőrjárőrök éppen ekkor érkeztek a helyszínre. Az elkövetőt az ügyészség bíróság elé állította.

 Az ügyészség indítványára az Esztergomi Járásbíróság a férfit öt év börtönbüntetésre ítélte, emellett hat évre eltiltotta a közügyektől. Az ítélet kihirdetését követően az ügyészség indítványára a bíróság elrendelte a vádlott letartóztatását.

 A kihirdetett ítéletet és a letartóztatást elrendelő végzést az ügyész tudomásul vette, a vádlott és védő az ítélettel és végzéssel szemben fellebbezést jelentettek be.

(Forrás: Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!