Friderika

Hídlap

Indiai állampolgároknak vallották magukat, feltartóztatták őket a rendőrök

Két, magukat indiai állampolgárnak valló férfit tartóztattak fel az egyenruhások az esztergomi határátkelőnél – írja a police.hu. A rendőrség tájékoztatása szerint a két személy okmányokkal sem rendelkezett.

Hirdetések

Az esztergomi Mária-Valéria hídon lévő határátkelőnél 2020. szeptember 6-án reggel kilépésre jelentkezett egy taxi, amelynek vezetőjével és utasaival szemben a rendőrök intézkedtek.

A gépjárműben utasként két, magát indiai állampolgárnak valló férfi tartózkodott, akik sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően igazolni nem tudták. Az egyenruhások a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányságra előállították őket, elszámoltatásuk folyamatban van.

(Forrás: police.hu)

(Borítókép: illusztráció)

Hirdetések
  • Buszra és vonatra várakozva is viselni kell a maszkot

    A MÁV-Start és a Volánbusz a napokban megjelent kormányrendelet értelmében hétfőtől tovább szigorítja a maszkhasználatot – közölte a MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatósága az MTI-vel. Szeptember 21-től kezdve az állomások és megállóhelyek helyiségeiben is hordani kell majd a maszkot.

    Hídlap
  • Felavatták a lábatlani látogatóközpontot

    Szeptember 18-án, pénteken avatták fel a lábatlani Dunamente Ökoturisztikai Látogatóközpontot, melyet a Komárom-Esztergom Megyei Önkormányzat támogatói döntésének köszönhetően, a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) keretében létesítettek.

    Hídlap