Móric

Hídlap

Elhalsztják a hétvégi Csákvár-Dorog mérkőzést

Elfogadta a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) az NB II-es Aqvital FC Csákvár halasztási kérelmét, így az eredetileg szeptember 13-ra kitűzött bajnokit október 9-én rendezik meg – írja a Nemzeti Sport. A Fejér megyei klub a koronavírus okozta rendkívüli helyzet miatt folyamodott halasztásért.

Hirdetések

A lap korábban beszámolt arról, hogy a Csákvár csapatánál nyolc pozitív koronavírusos esetet találtak. A labdarúgók karanténba kerültek, nem edzhettek, emiatt az egyesület emiatt kezdeményezte a halasztást. A Dorog bele is egyezett ebbe, a Csákvár pedig benyújtotta a kérelmet az MLSZ-hez, amelyet a szövetség versenybizottsága is megtárgyalt.

A döntés értelmében a találkozót október 9-én, pénteken, 17.00 órai kezdettel pótolják.

(Forrás: Nemzeti Sport Online)

Hirdetések
  • Ezúttal Lábatlanon fogtak el egy körözött személyt

    Szeptember 19-én, szombaton este Lábatlanon ellenőrizték a nyergesújfalui rendőrök egy társaság tagjait – írja a police.hu. Az igazoltatás közben kiderült, hogy a csoport egyik tagja ellen a Salgótarjáni Járásbíróság elfogatóparancsot adott ki.

    Hídlap
  • Buszra és vonatra várakozva is viselni kell a maszkot

    A MÁV-Start és a Volánbusz a napokban megjelent kormányrendelet értelmében hétfőtől tovább szigorítja a maszkhasználatot – közölte a MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatósága az MTI-vel. Szeptember 21-től kezdve az állomások és megállóhelyek helyiségeiben is hordani kell majd a maszkot.

    Hídlap