Jeromos

Hídlap

Szeptember végéig szállhatunk hajóra a Dunakanyarban

Szeptember 27-ig tervezi üzemelteti a MAHART PassNave Kft. a dunakanyari hajójáratokat – tudtuk meg Németh Zsuzsa titkárságvezetőtől. A viszonylat elindítása óta rendkívül pozitív visszajelzéseket kaptak és örömmel jelenthetik ki, hogy továbbra is változatlan az érdeklődés irántuk.

Hirdetések

Mint arról korábban beszámoltunk, a dunakanyari körjáratot azután indította el a MAHART, hogy rövid idő alatt népszerű lett a Nagymaros-Zebegény viszonylaton közlekedő vonatpótló járat. Később a körjárat mellett már Esztergomból Zebegénybe, illetve Szentendréről Visegrádra is eljuthatnak 500 forintos jeggyel az utasok. A szezon azonban hamarosan véget ér, így a vállalat bízik benne, hogy minél tovább üzemeltethetik a járatokat. Jó idő esetén még szeptember utolsó hétvégéjén is hajóra szállhatunk.

Felmerül a kérdés, hogy a számos pozitív visszajelzés után megfontolják-e újabb viszonylatok indítását. Németh Zsuzsa elmondta, hogy a nagy sikerre való tekintettel jövőre mindenképpen szeretnék folytatni a járatok üzemeltetését, egy esetleges bővítés sem elképzelhetetlen. Több opció is szóba került, de végleges döntés még nem született ez ügyben. Ezen kívül folytatni szeretnék a sikeres együttműködést a MÁV-Start Zrt.-vel.

Hirdetések

  • Ellopta és még aznap eladta a robogót

    Teremgarázsból lopott el tavaly tavasszal egy robogót, melyet még aznap értékesített is a tettes, egy 22 éves férfi. A Dorogi Rendőrkapitányság nyomozói befejezték B. Krisztiánnal szemben indult ügy vizsgálatát – írja a police.hu.

    Hídlap
  • Vasdiplomás pedagógusokat köszöntöttek Tokodon

    Vasdiplomás pedagógusokat köszöntöttek szeptember 29-én, hétfőn a Tokodi Községháza épületében – közölte közösségi oldalán a település önkormányzata. A járványhelyzetre való tekintettel szűk körben adták át az elismeréseket.

    Hídlap