Vilhelmina

Hídlap

Korlátozó intézkedéseket vezettek be a Buzánszky Jenő Stadionban

A Buzánszky Jenő Labdarúgó Stadionban, a hazai NB II felnőtt bajnoki mérkőzésekre vonatkozóan szeptember 14-től visszavonásig több korlátozó intézkedést vezetnek be, melyről hivatalos oldalán is tájékoztatta a szurkolókat a Dorogi FC.

Hirdetések

Az egyik legfontosabb információ, hogy a szociális távolságtartás betartása érdekében limitálják a beengedhető hazai és vendég szurkolók létszámát: mostantól kezdve maximum 580 hazai drukker és 230 fő vendég szimpatizáns tekintheti meg a felnőtt találkozókat.

Fontos továbbá, hogy az ülő lelátón minden második széket szabadon kell hagyni és minden szurkolót kérnek arra, hogy tartsa be a szociális távolságot és javasolják a maszk viselését.

Minden jegypénztár a megszokott módon, a mérkőzés kezdete előtt 1 órával kinyit, ugyanakkor a beléptetéssel kapcsolatban is változásokra kell számítani.

Nyugati kapu belépés: A bérletes vendégek számára az ülőhelyeket a mérkőzés kezdete előtt 30 percig tudják biztosítani. Ezután a bérletes ülőhelyeket a helyszíni jegyvásárlók foglalhatják el. Fontos, hogy amikor a fedett lelátói oldalon elfogy a kiadható jegyek száma, akkor a hazai szurkolók az Északi kapunál tudnak jegyet váltani a fedetlen lelátó oldalra. Beléptetés biztosított a szurkolók számára a korlátozott létszámig (280 főig).

Északi kapu belépés: Folyamatos beléptetés biztosított a szurkolók számára a korlátozott létszámig (300 főig).

Déli kapu belépés: Beléptetés biztosított a vendég szurkolók számára a korlátozott létszámig (230 főig).

A klub vezetősége arra kér mindenkit, hogy tartsák be az általános higiéniai előírásokat (szociális távolságtartás, kézfertőtlenítés, maszkviselés)!

(Forrás: dorogifc.hu)

Hirdetések
  • Felavatták a lábatlani látogatóközpontot

    Szeptember 18-án, pénteken avatták fel a lábatlani Dunamente Ökoturisztikai Látogatóközpontot, melyet a Komárom-Esztergom Megyei Önkormányzat támogatói döntésének köszönhetően, a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) keretében létesítettek.

    Hídlap
  • Győzelemmel kezdte a szezont az Esztergom

    Nagy hajrával, 36:35-re legyőzte az Esztergomi Vitézek RAFC csapata az FTC U22-es gárdáját az NB II-es bajnokság nyitófordulójában. Az Északi csoportban szereplő alakulat a következő bajnokiját Salgótarjánban játssza.

    Hídlap