Vilhelmina

Hídlap

167 személy áll járványügyi megfigyelés alatt Dorogon

Jelenleg 167 fő áll járványügyi megfigyelés alatt Dorogon – olvasható a városi önkormányzat közösségi oldalán. Dr. Tittmann János polgármesteri tájékoztatójából kiderül, hogy az egyik általános iskolában és a gimnáziumban is vannak osztályok, melyek a digitális oktatásra tértek át.

Hirdetések

A Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal Esztergomi Járási Hivatalának Népegészségügyi Osztálya adatai szerint:

A Dorogi Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Sportiskolai Általános Iskola egy tanára és a Zrínyi tagintézmény felső évfolyamai (5-8. évfolyam) járványügyi megfigyelés alatt állnak szeptember 4-17-ig, ezekben az osztályokban digitális oktatás folyik. A dorogi Zsigmondy Vilmos Gimnázium 9.A osztályának tanulói szeptember 4-17-ig, a 10.A tanulói szeptember 11-24-ig állnak járványügyi megfigyelés alatt, az iskolából 1 fő pedagógus szintén karanténba került. Ezekben az osztályokban is digitális oktatás folyik.

(Forrás: Dorog Város Önkormányzata)

(Borítókép: Dorog-Esztergom Térségének Időjárása)

Hirdetések
  • Felavatták a lábatlani látogatóközpontot

    Szeptember 18-án, pénteken avatták fel a lábatlani Dunamente Ökoturisztikai Látogatóközpontot, melyet a Komárom-Esztergom Megyei Önkormányzat támogatói döntésének köszönhetően, a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) keretében létesítettek.

    Hídlap
  • Győzelemmel kezdte a szezont az Esztergom

    Nagy hajrával, 36:35-re legyőzte az Esztergomi Vitézek RAFC csapata az FTC U22-es gárdáját az NB II-es bajnokság nyitófordulójában. Az Északi csoportban szereplő alakulat a következő bajnokiját Salgótarjánban játssza.

    Hídlap