Taksony

Hídlap

Nem tudta legyőzni a Dorog az újonc Szentlőrinc csapatát

0:0-s döntetlennel zárult a Dorogi FC és az újonc Szentlőrinc SE találkozója. Bár a hazai gárda ígéretes helyzetekig eljutott, a játékosok nem tudták gólra váltani a ziccereket. Kijelenthetjük, hogy igazságos eredmény született a bajnokin.

Hirdetések

A Merkantil Bank Liga kilencedik fordulójában a Dorog hazai környezetben fogadta a tavaly még a harmadosztályban vitézkedő Szentlőrinc csapatát. A találkozó első 15-20 percében rendre kontratámadásokkal próbálkoztak a felek. Zuigéber a 20. percben szélről adta be jó ütemben a labdát, de az elszállt a kapu előtt. A 25. percben Girsik, majd Nyíri próbálkozott, de Slakta (Szentlőrinc) hárította a lövést. A 29. percben ismét Zuigéber próbált szerencsét, közeli lövését Keresztes, a vendég védelem oszlopos tagja blokkolta.

A térfélcserét követően is nagy iramot diktáltak a felek, Papp Máté 47. percben balról lőtt kapura, de a hálóőr védett, majd egy perccel később Slakta ismét túljárt az eszén. A második játékrészben a vendégek is egyre bátrabban támadtak, sőt a 70. percben Sili 10 méterről lőtt kapura. Mursits, a dorogi hálóőr bravúrral kivédte a jobb alsóba tartó labdát.

A 74. percben egy dorogi szöglet után Rjasko fejelt kapura, ám a szentlőrinci védelem a gólvonalról mentett. Ez volt egyébként a találkozó egyik legnagyobb helyzete. A 87. percben Slakta, a vendégek kapusa is megcsillogtatta tehetségét, ugyanis Vígh Ádám fejelt kapura, de a lőc fölé tudta tolni a labdát.

A hátralévő percekben hiába próbálkozott a Dorog és a Szentlőrinc, nem született gól a találkozón.

Végeredmény: Dorogi FC 0-0 Szentlőrinc SE

(Forrás: Nemzeti Sport Online)

Hirdetések