Vendel

Hídlap

Bemutatják Esztergomban a Hogyan legyünk boldogtalanok? című előadást

A Babits Mihály Színház szeptember 18-án, pénteken este 19.30-kor mutatja be Esztergomban a Bubik Színpadon a Hogyan legyünk boldogtalanok? című színházi stand-up szemináriumát, melyre online lehet megvásárolni a jegyeket.

Hirdetések

A darab leírása:

Gondolkodott már azon, hogyan lehet igazán jól szorongani? Hogyan lehet mestere a parázásnak? Kimaxolná a társadalmi elvárások okozta görcseit? Önfeledten feszengne a hétköznapokban? Ne várjon másokra, rúgjon önmaga alá! Megmutatjuk a lelki kútmérgezés praktikáit. Elmondjuk az önsorsrontó mantrát. Megtudja, hogyan veszítse el barátait 3 lépésben, megismerheti a párkapcsolatok elrontásának ősi titkait – és más egyéb módszereket, hogy fájjon a tükörbe nézni. S ha már a padlón van, megtanítjuk hogyan verje magát a földhöz! Ez nem humbug, ez tudomány! Amerikai módszer alapján! 

A művet Kaj Ádám, a Babits Mihály Színház rendezője, társulatvezetője rendezte, valamint Braun Barna kommunikációs vezető dolgozta ki. Szereplőként Endrész Alizt, illetve Braun Barnát láthatjuk majd a színpadon.

A Hamlet után egy újabb remek előadást láthat a közönség Esztergomban. A jegyekkel kapcsolatos információk itt érhetők el.

(Borítókép: Babits Mihály Színház Facebook oldala)

Hirdetések

  • Letartóztatásban maradhat a tokodi gyilkos

    Januárig hosszabbíthatják meg a letartóztatását annak a tokodi nőnek, aki 2020. április 19-én előzetes szóváltást követően ittas állapotban késsel leszúrta a férjét. Az áldozat a helyszínen belehalt a sérülésébe.

    Hídlap
  • Dzsudzsák és társai legyőzték a Dorogot

    A Merkantil Bank Liga 12. fordulójában 3:0-ás vereséget szenvedett a Dorogi FC a Debreceni VSC otthonában. A Loki harmincadik születésnapját ünneplő csapatkapitánya, Bódi Ádám kétszer is beköszönt, végül Pintér Ádám is gólt szerzett.

    Hídlap