Szabina

Hídlap

Így történt az esztergomi motoros baleset

Suzuki Ignis típusú személygépkocsi és Yamata típusú motorkerékpár ütközött össze szeptember 19-én 17 óra 35 perckor Esztergomban, a Dobogókői úton – válaszolta megkeresésünkre a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság.

Hirdetések

Gányai Balázs rendőr főhadnagy, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense elmondta, hogy a Suzukival közlekedő 21 éves esztergomi férfi a Dobogókői úton haladt a Terézia út irányába és be akart kanyarodni a Sugár útra. A motoros a belváros felől a TESCO irányába haladt. A kocsi motorkerékpár elé kanyarodott, így a Yamaha-val közlekedő személy a személyautó jobb hátuljának ütközött.

A baleset során személyi sérülés nem történt, a járművezetőkkel szemben alkalmazott alkoholszonda negatív eredményt mutatott. A személygépkocsi vezetője a baleset okozásáért a felelősségét elismerte és helyszíni bírságot kapott.

(Borítókép: olvasói fotó)

Hirdetések
  • Két autó ütközött össze Esztergomban

    Anyagi káros baleset történt október 27-én, kedden reggel a 111-es főút esztergomi belterületi szakaszán, a MOL benzinkút és a körforgalom között. A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányságtól megtudtuk: mindkét sofőrt helyszíni bírságot kapott.

    Hídlap
  • Néma főhajtással emlékeztek 1956 esztergomi mártírjaira

    Október 26-án, hétfőn este a koronavírus-járványra való tekintettel műsor nélkül emlékeztek meg az 1956-os forradalom és szabadságharc esztergomi áldozatairól. Az elhunytak neveit tartalmazó táblánál, majd a Mindszenty szobornál is fejet hajtottak a jelenlévők.

    Hídlap