Orsolya

Hídlap

Megsérült a Dorogon elütött kerékpáros

Szeptember 24-én kora reggel Dorogon, az Iskola út és a Köztársaság út kereszteződésében elütöttek egy kerékpárral közlekedő hölgyet – tájékoztatta portálunkat a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság.

Hirdetések

Buóczné Miklán Erzsébet rendőr alezredes, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense közölte: a hölgy a Köztársaság úton haladt a Jubileum tér irányába, amikor az uszoda előtti kereszteződésnél bekövetkezett a baleset.

A kerékpárosnak nem adott elsőbbséget a tőle jobbról érkező (tehát a Kacsa kocsma felől az alsóbbrendű úton érkező) személygépkocsi sofőrje. Az autós ugyanis a STOP tábla ellenére továbbhajtott és elütötte a nőt.

(Borítókép: olvasói felvétel)

Hirdetések
  • Koronavírus miatt rendkívüli szünetet rendeltek el a Babits iskolában

    „Tájékoztatom a szülőket, hogy iskolánkban az Operatív Törzs 2020. október 21-22. napjára rendkívüli szünetet rendelt el, a koronavírus terjedésének megakadályozása érdekében” – közölte Fazekas Bernadett intézményvezető az Esztergomi Babits Mihály Általános Iskola honlapján.

    Hídlap
  • Kozmetikusoknak tartott továbbképzést a kamara

    Negyvenen jelentkeztek arra a kozmetikus szakmai fórumra, melynek a Komárom-Esztergom Megyei Kereskedelmi és Iparkamara tatabányai székháza adott otthont – írja a KEMKIK. A járványügyi előírásokra maximálisan odafigyelve tartották meg az előadást. A meghirdetett program célját Pallos Jánosné, a kézműipari tagozat 2. résztagozati elnöke foglalta össze.

    Hídlap