Orsolya

Hídlap

Ittas sofőr szenvedett balesetet Dorog külterületén

Lesodródott az útról és a menetirány szerinti jobb oldali vízelvezető árok végén lévő betonszegélynek ütközött egy autós még szeptember 25-én, pénteken 21 óra 30 perckor – közölte a rendelkezésre álló információk alapján a police.hu.

Hirdetések

A Dorog külterületén, Csolnok felől a 10-es számú főút irányába haladó autó sofőrje megsérült. Mint azt később kiderült, az esztergomi rendőrkapitányság járőrei megszondáztatták a vezetőt, az eredmény pozitív lett. A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a 60 éves férfi jogosítványát bevonták és büntetőeljárást kezdeményeztek ellene.

Az összetört Nissan típusú személygépkocsit egy olvasónk szeptember 26-án a Piliscsév központjában, a községháza közelében látta egy parkolóban. Leírása alapján arra következtetünk, hogy az ütközés ereje nagy lehetett, hiszen a szélvédő berepedt, a jármű első lökhárítója is megsérült, de a kinyílt légzsák is nagy balesetre utal.

(Borítókép: olvasói felvétel)

(Cikkben szereplő kép és szöveg: police.hu)

Hirdetések

  • Koronavírus miatt rendkívüli szünetet rendeltek el a Babits iskolában

    „Tájékoztatom a szülőket, hogy iskolánkban az Operatív Törzs 2020. október 21-22. napjára rendkívüli szünetet rendelt el, a koronavírus terjedésének megakadályozása érdekében” – közölte Fazekas Bernadett intézményvezető az Esztergomi Babits Mihály Általános Iskola honlapján.

    Hídlap
  • Kozmetikusoknak tartott továbbképzést a kamara

    Negyvenen jelentkeztek arra a kozmetikus szakmai fórumra, melynek a Komárom-Esztergom Megyei Kereskedelmi és Iparkamara tatabányai székháza adott otthont – írja a KEMKIK. A járványügyi előírásokra maximálisan odafigyelve tartották meg az előadást. A meghirdetett program célját Pallos Jánosné, a kézműipari tagozat 2. résztagozati elnöke foglalta össze.

    Hídlap