Vendel

Hídlap

Élő kisállatokat dobtak kukába Dorogon

Ketrecestül dobtak a szemétbe nyolc darab kis degut Dorogon – számolt be a szomorú esetről az nlc.hu és a blikk.hu az Együtt A Kisállatokért Alapítvány információi bejegyzése alapján. Az egyik ketrecben három vemhes nőstény és egy hím, a másikban pedig két vemhes nőstény és két hím állat volt.

Hirdetések

A civil szervezet a közösségi oldalán számolt be a szeptember 28-i degumentésről. A fotón is látható, hogy az állatokat bedobták az üres sörös- és energiaitalos dobozokat, valamint egyéb hulladékokat tartalmazó kukába.

Az alapítvány korábban segítséget kért ahhoz, hogy az állatokat Dorogról Budapestre szállítsák és végül sikerült is megoldani, hogy elvigyék őket a helyszínről. A posztjukat ennek megfelelően később azzal frissítették, hogy: „elképesztő szuperséggel elindult értük Andi, köszönjük! Ha hozzánk kerülnek, bármit többet tudunk – írunk”. Addig is drukkot kérnénk nekik.”

A mentésről szóló poszt alatt záporoztak a koncertek. Többen értetlenül álltak az eset előtt, sőt volt olyan, aki egyenesen azt írta: inkább nem írja le, hogy mire gondolt, mert a Facebook örökle letiltaná.

(Forrás és kép: Együtt A Kisállatokért Alapítvány/nlc.hu/blikk.hu)

Hirdetések

  • Letartóztatásban maradhat a tokodi gyilkos

    Januárig hosszabbíthatják meg a letartóztatását annak a tokodi nőnek, aki 2020. április 19-én előzetes szóváltást követően ittas állapotban késsel leszúrta a férjét. Az áldozat a helyszínen belehalt a sérülésébe.

    Hídlap
  • Dzsudzsák és társai legyőzték a Dorogot

    A Merkantil Bank Liga 12. fordulójában 3:0-ás vereséget szenvedett a Dorogi FC a Debreceni VSC otthonában. A Loki harmincadik születésnapját ünneplő csapatkapitánya, Bódi Ádám kétszer is beköszönt, végül Pintér Ádám is gólt szerzett.

    Hídlap