Vendel

Hídlap

Gázolás történt az esztergomi vasútvonalon

A Budapest–Esztergom vonalon jelentősen meghosszabbodik a vonatok menetideje, mivel a Piliscsabáról Angyalföldre tartó S72-es jelzésű, 2111-es számú vonat Solymár és Pilisvörösvár között, Szélhegy megállóhely közelében elgázolt egy embert – közölte a MÁVINFORM.

Hirdetések

Solymár és Pilisvörösvár között nem közlekedhetnek a vonatok a helyszínelés miatt. A MÁV-START pótlóbuszokat rendelt a helyszínre. Solymár és Pilisvörösvár állomás között a menetrend szerinti VOLÁNBUSZ járatokon a vasúti bérleteket elfogadják.

Az Angyalföldről Piliscsabára 19:15-kor és a Piliscsabáról Angyalföldre 20:07-kor induló S72-es jelzésű vonat a mai napon nem közlekedik.

(Forrás: MÁVINFORM)

Hirdetések

  • Letartóztatásban maradhat a tokodi gyilkos

    Januárig hosszabbíthatják meg a letartóztatását annak a tokodi nőnek, aki 2020. április 19-én előzetes szóváltást követően ittas állapotban késsel leszúrta a férjét. Az áldozat a helyszínen belehalt a sérülésébe.

    Hídlap
  • Dzsudzsák és társai legyőzték a Dorogot

    A Merkantil Bank Liga 12. fordulójában 3:0-ás vereséget szenvedett a Dorogi FC a Debreceni VSC otthonában. A Loki harmincadik születésnapját ünneplő csapatkapitánya, Bódi Ádám kétszer is beköszönt, végül Pintér Ádám is gólt szerzett.

    Hídlap