Orsolya

Hídlap

Hibaelhárítást végeznek a Bottyán hídnál

A Veolia Zrt. megbízásából hibaelhárítást végez a C-Sped 84 Kft. az esztergomi Bottyán híd Prímás-szigeten található hídfőjénél – válaszolta megkeresésünkre Csernaj Zsolt, a vállalat műszaki vezetője.

Hirdetések

Mint azt megtudtuk, nemrégiben csőtörés történt a járda alatt húzódó távhő vezetéken. Az elkerített munkaterületen a társaság pedig bontási, valamint helyreállítási munkálatokat végez.

A híd alatt húzódó Gesztenye fasor zeneiskola előtti szakasza is munkaterületté vált, közterületi hálózatfejlesztési munka zajlik ott. Ezzel a projekttel kapcsolatban is érdeklődtünk a cégnél, de Csernaj Zsolt közölte: azt a munkát nem a társaságuk végzi.

Hirdetések

  • Koronavírus miatt rendkívüli szünetet rendeltek el a Babits iskolában

    „Tájékoztatom a szülőket, hogy iskolánkban az Operatív Törzs 2020. október 21-22. napjára rendkívüli szünetet rendelt el, a koronavírus terjedésének megakadályozása érdekében” – közölte Fazekas Bernadett intézményvezető az Esztergomi Babits Mihály Általános Iskola honlapján.

    Hídlap
  • Kozmetikusoknak tartott továbbképzést a kamara

    Negyvenen jelentkeztek arra a kozmetikus szakmai fórumra, melynek a Komárom-Esztergom Megyei Kereskedelmi és Iparkamara tatabányai székháza adott otthont – írja a KEMKIK. A járványügyi előírásokra maximálisan odafigyelve tartották meg az előadást. A meghirdetett program célját Pallos Jánosné, a kézműipari tagozat 2. résztagozati elnöke foglalta össze.

    Hídlap