Orsolya

Hídlap

Maráz Zsuzsanna lett a leggyorsabb női versenyző az Ultrabalatonon

Összetettben ötödik helyen végzett, míg a női indulók közül elsőként ért célba Maráz Zsuzsanna a XIV. NN Ultrabalaton futóversenyen. Az esztergomi sportoló a 221,9 kilométeres távot 21 óra 58 perc és 2 másodperc alatt teljesítette.

Hirdetések

Immár tizennegyedik alkalommal rajtolt el hazánk egyik legnépszerűbb közösségi sportrendezvénye, az NN Ultrabalaton, ami Közép-Európa leghosszabb futóversenyének is számít. A 221,9 kilométeres ultratávot egyénileg, illetve 2-3 fős csapatban lehetett teljesíteni.

Az ultraversenyt egyénileg teljesítők közül elsőként a 39-es rajtszámmal versenyző Bódis Tamás haladt át a célvonalon. Számunkra külön öröm, hogy Maráz Zsuzsanna összetettben is igen előkelő helyen végzett, ráadásul a női kategória győztese lett.

Gratulálunk!

(Forrás: http://mail.checkpointsystem.hu/event/ub2020_egyeni/live)

(Borítókép: Maráz Zsuzsanna Facebook oldala/NN Ultrabalaton)

Hirdetések

  • Koronavírus miatt rendkívüli szünetet rendeltek el a Babits iskolában

    „Tájékoztatom a szülőket, hogy iskolánkban az Operatív Törzs 2020. október 21-22. napjára rendkívüli szünetet rendelt el, a koronavírus terjedésének megakadályozása érdekében” – közölte Fazekas Bernadett intézményvezető az Esztergomi Babits Mihály Általános Iskola honlapján.

    Hídlap
  • Kozmetikusoknak tartott továbbképzést a kamara

    Negyvenen jelentkeztek arra a kozmetikus szakmai fórumra, melynek a Komárom-Esztergom Megyei Kereskedelmi és Iparkamara tatabányai székháza adott otthont – írja a KEMKIK. A járványügyi előírásokra maximálisan odafigyelve tartották meg az előadást. A meghirdetett program célját Pallos Jánosné, a kézműipari tagozat 2. résztagozati elnöke foglalta össze.

    Hídlap