Orsolya

Hídlap

Baleset történt vasárnap este Tátnál

Október 11-én vasárnap 19 óra 35 perc körül baleset történt a 117-es úton, a táti lehajtónál – tudtuk meg a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányságtól. Mint kiderült, az ütközés következtében a vétlen sofőr megsérült.

Hirdetések

Buóczné Miklán Erzsébet rendőr alezredes, megyei sajtóreferens elmondta: vasárnap este a 117-es főúton egy esztergomi lakos Esztergom irányából Tát felé közlekedett személygépkocsijával. A kereszteződéshez érve besorolt a balra kanyarodó sávba, de nem adott elsőbbséget a szemből, Nyergesújfalu felől érkező és Esztergom irányába haladó személygépkocsinak.

Hirdetések

  • Koronavírus miatt rendkívüli szünetet rendeltek el a Babits iskolában

    „Tájékoztatom a szülőket, hogy iskolánkban az Operatív Törzs 2020. október 21-22. napjára rendkívüli szünetet rendelt el, a koronavírus terjedésének megakadályozása érdekében” – közölte Fazekas Bernadett intézményvezető az Esztergomi Babits Mihály Általános Iskola honlapján.

    Hídlap
  • Kozmetikusoknak tartott továbbképzést a kamara

    Negyvenen jelentkeztek arra a kozmetikus szakmai fórumra, melynek a Komárom-Esztergom Megyei Kereskedelmi és Iparkamara tatabányai székháza adott otthont – írja a KEMKIK. A járványügyi előírásokra maximálisan odafigyelve tartották meg az előadást. A meghirdetett program célját Pallos Jánosné, a kézműipari tagozat 2. résztagozati elnöke foglalta össze.

    Hídlap