Orsolya

Hídlap

Újabb baleset történt a 117-es úton Tátnál

Vasárnap után újabb személyi sérüléssel járó baleset történt a 117-es főút táti lehajtójánál. A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint október 14-én reggel az ominózus kereszteződésben két személygépkocsi ütközött össze frontálisan.

Hirdetések

Racsné Galambos Gréta rendőr százados, megyei szóvivő megkeresésünkre elmondta: a rendőrségre 8:21-kor érkezett bejelentés. Jelenlegi információik szerint a balesetben egy személy sérült meg. Úgy tudjuk, hogy egy Suzuki Swift típusú személygépkocsi és egy Citroen márkájú autó ütközött össze.

A kereszteződésben október 11-én, vasárnap este is történt egy baleset: akkor a 117-es útról akart Tát felé kanyarodni egy autós, aki nem adott elsőbbséget a szemből érkező, szabályosan közlekedő járműnek. Akkor a vétlen sofőr meg is sérült.

(Borítókép: Farkas Eszter Gabriella/10-es út)

Hirdetések
  • Koronavírus miatt rendkívüli szünetet rendeltek el a Babits iskolában

    „Tájékoztatom a szülőket, hogy iskolánkban az Operatív Törzs 2020. október 21-22. napjára rendkívüli szünetet rendelt el, a koronavírus terjedésének megakadályozása érdekében” – közölte Fazekas Bernadett intézményvezető az Esztergomi Babits Mihály Általános Iskola honlapján.

    Hídlap
  • Kozmetikusoknak tartott továbbképzést a kamara

    Negyvenen jelentkeztek arra a kozmetikus szakmai fórumra, melynek a Komárom-Esztergom Megyei Kereskedelmi és Iparkamara tatabányai székháza adott otthont – írja a KEMKIK. A járványügyi előírásokra maximálisan odafigyelve tartották meg az előadást. A meghirdetett program célját Pallos Jánosné, a kézműipari tagozat 2. résztagozati elnöke foglalta össze.

    Hídlap