Vendel

Hídlap

Gázvezetékbe vágott egy munkagép Szobon

Gázvezetékbe vágott egy munkagép csütörtökön délelőtt Szobon, az Ipolysági utcában. A megvágott vezetékből szivárgott a gáz, ezért annak környezetét a tűzoltók lezárták – közölte a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Hirdetések

Csámpai Attila tűzoltó százados, megyei szóvivő elmondta, hogy a vámosmikolai önkormányzati, a nagymarosi önkéntes és a váci hivatásos tűzoltók feltárták és összeszorították a sérült vezetéket, ezzel ideiglenesen megszüntették a kiáramlást, majd biztosították a helyszínt a gázművek kiérkezéséig. A végleges elzárásról és a javításról a szolgáltató szakemberei gondoskodtak.

Szerdán is dolguk akadt a tűzoltóknak Szobon. Akkor szintén az Ipolysági utcába riasztották őket, a vasúti átjáró előtt két darab nyolc méteres kiszáradt fa dőlt úttestre. A törzseket a vámosmikolai önkormányzati tűzoltók darabolták össze láncfűrésszel és megszüntették a forgalmi akadályt. A műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszt lezárták.

(Fotó: PMKI Vác http)

Hirdetések
  • Letartóztatásban maradhat a tokodi gyilkos

    Januárig hosszabbíthatják meg a letartóztatását annak a tokodi nőnek, aki 2020. április 19-én előzetes szóváltást követően ittas állapotban késsel leszúrta a férjét. Az áldozat a helyszínen belehalt a sérülésébe.

    Hídlap
  • Dzsudzsák és társai legyőzték a Dorogot

    A Merkantil Bank Liga 12. fordulójában 3:0-ás vereséget szenvedett a Dorogi FC a Debreceni VSC otthonában. A Loki harmincadik születésnapját ünneplő csapatkapitánya, Bódi Ádám kétszer is beköszönt, végül Pintér Ádám is gólt szerzett.

    Hídlap