Orsolya

Hídlap

Műszaki hiba okoz fennakadásokat a szobi vasútvonalon

Csütörtök hajnalban meghibásodott a biztosítóberendezés Nagymaros és Szob között, ezért a szobi vonalon ezen a szakaszon 20-30 perccel megnőhet a menetidő, járatkimaradásokra is számítani kell – közölte korábban a MÁVINFORM.

Hirdetések

Friss információk szerint Nagymaros és Szob között az S70-es, illetve Z70-es vonatok helyett pótlóbuszok járnak, melyek folyamatosan indulnak, a vonatok menetrendjétől függetlenül közlekednek.

Az EuroCity vonatok saját megállási rendjük szerint közlekednek, a Nagymaros-Szob szakaszon 20-30 perccel hosszabb menetidőre kell számítani.

A MÁVINFORM tájékoztatása szerint a műszaki hiba elhárítása a délutáni órákig elhúzódik.

Korábban írták, hogy:

A Szobról 4:51-kor a fővárosba induló Z70-es járat (2349-es vonat) nem közlekedett.

A Nyugati pályaudvarról 4:52-kor Szobra indult S70-es járat (2350-es vonat) csak Nagymarosig közlekedett, Nagymarostól Szobig pótlóbusz vitte az utasokat.

A Nyugati pályaudvarról 6:15-kor Nagymarosra induló S70-es és a Nagymarosról 7:47-kor a Nyugati pályaudavarra induló G70-es járat (2322-es és 2337-es vonat) nem közlekedett.

(Forrás: MÁVINFORM)

Hirdetések

  • Koronavírus miatt rendkívüli szünetet rendeltek el a Babits iskolában

    „Tájékoztatom a szülőket, hogy iskolánkban az Operatív Törzs 2020. október 21-22. napjára rendkívüli szünetet rendelt el, a koronavírus terjedésének megakadályozása érdekében” – közölte Fazekas Bernadett intézményvezető az Esztergomi Babits Mihály Általános Iskola honlapján.

    Hídlap
  • Kozmetikusoknak tartott továbbképzést a kamara

    Negyvenen jelentkeztek arra a kozmetikus szakmai fórumra, melynek a Komárom-Esztergom Megyei Kereskedelmi és Iparkamara tatabányai székháza adott otthont – írja a KEMKIK. A járványügyi előírásokra maximálisan odafigyelve tartották meg az előadást. A meghirdetett program célját Pallos Jánosné, a kézműipari tagozat 2. résztagozati elnöke foglalta össze.

    Hídlap