Vilma

Hídlap

Dzsudzsák és társai legyőzték a Dorogot

A Merkantil Bank Liga 12. fordulójában 3:0-ás vereséget szenvedett a Dorogi FC a Debreceni VSC otthonában. A Loki harmincadik születésnapját ünneplő csapatkapitánya, Bódi Ádám kétszer is beköszönt, végül Pintér Ádám is gólt szerzett.

Hirdetések

Megannyi Dorog drukker és a sportrajongók örömére az M4 Sport + nevű csatornán élőben közvetítették az október 18-án, este 20 órakor kezdődött találkozót. A Dorog augusztusban a „kis Debrecen”, vagyis a DEAC csapatát legyőzte a Nagyerdei Stadionban, most viszont sokkal nagyobb falat várt rájuk.

Az első játékrész első periódusában harcosan játszottak a vendégek, ám mégis a hazaiak alakítottak ki több helyzetet. Egy buktatás után szabadrúgáshoz jutott a Debrecen: a labda mögött felsorakozott Bódi Ádám és Dzsudzsák Balázs is, ám végül nem a külföldről hazatért saját nevelés, hanem a születésnapos Bódi lőtt kapura és meg is szerezte a vezetést csapatának (1:0).

A második félidőben egészen a hajráig tartotta magát a Dorog, ám Bódi a 82. percben öt méterről a kapuba fejelt (2:0). A végeredményt a csereként beállt Pintér Ádám állította be, aki addig-addig forgolódott míg a négy védő között megtalálta a lyukat és a hálóba bombázott. (3:0)

Végeredmény: Debreceni VSC 3:0 Dorogi FC

(Borítókép: M4 Sport+)

(Forrás: nemzetisport.hu)

Hirdetések
  • Gyalogost gázoltak Dorogon

    Három baleset is történt december 4-én térségünkben: a Rutin nevű applikáció tájékoztatása szerint Esztergomban, a Deák Ferenc utcába, a 10-es főút nyergesújfalui szakaszára, illetve Dorogon, a Bányász köröndre is riasztották a rendőröket.

    Hídlap
  • Nyílászárók cseréjével verte át ügyfeleit

    Felfüggesztett börtönbüntetést kapott az a csaló, akivel szemben tizenegy rendbeli csalás bűntette miatt nyújtottak be vádiratot – közölte a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség. A vádlott több sértettet, köztük egy lábatlani személyt is megkárosított.

    Hídlap