Vilma

Hídlap

Defekt miatt várakozó járműnek ütközött egy személyautó Esztergomban

Október 20-án, kedden este egy defekt miatt várakozó személyautónak ütközött neki egy másik autós – válaszolta megkeresésünkre a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság. Gányai Balázs rendőr főhadnagy, megyei sajtóreferens elmondta: mindkét sofőrrel szemben eljárást indítottak.

Hirdetések

Október 20-án 21 óra 23 perckor érkezett bejelentés a rendőrségre, miszerint Esztergomban a 1117-es úton, az 1+030 kilométerszelvényben az úton megállt egy gépkocsi, melynek jobb első kereke defektes lett.

A rendőrség tájékoztatása szerint a sofőr az útról nem húzódott le, az utasok láthatósági mellényt nem vettek fel, és elakadás jelző háromszöget sem helyeztek ki. A kerékcserét megkezdték, amikor mögöttük érkezett egy Opel személygépkocsi, ami az álló járművet már féktávolságon belül észlelte.

Gányai Balázs elmondta, hogy az Opel a jobb elejével a várakozó jármű bal hátuljának ütközött. A baleset során a kerékcserében segítséget nyújtó férfi a jobb lábfején sérült, a mentők elsődlegesen könnyű sérülésekkel szállították a kórházba.

Hirdetések