Vilma

Hídlap

Elhunyt Rosta Ferencné, a Balassa iskola tanára

„Megrendülten és szomorúan tudatjuk minden egykori diákkal és kollégával, hogy Rosta Ferencné tanárnő Irma néni felfoghatatlan hirtelenséggel itt hagyott bennünket” – közölte hivatalos oldalán az esztergomi Balassa Bálint Gazdasági Technikum és Szakképző Iskola.

Hirdetések

Rosta Ferencné Pál Irma magyar-történelem-testnevelés szakos tanárként végzett 1966-ban Pécsen. Pedagógusi pályafutását Gánton kezdte, majd 1977-ben került az esztergomi Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakmunkásképző Iskolához, melynek hűséges tanára maradt 2013-as visszavonulásáig.

Az intézmény tájékoztatása szerint integráló személyiség volt, akit kollégái tiszteltek. Bizalommal fordultak hozzá és kértek tőle segítséget. Tanítástól való visszavonulása után is jó kapcsolatot tartott tanártársaival, örök pedagógus maradt.

„Kedves Irma néni! Drága Irma! Formáltál bennünket, akik ismertünk – szívünkbe költöztél és ott tovább élsz velünk” – olvasható a búcsúztatóban.

(Forrás és kép: balassaegom.hu)

Hirdetések
  • Elkapták a rendőrök a parfümöt fuvarozó csalóbanda ötödik tagját

    Különösen nagy kárt okozó csalás bűntette miatt indult ügyben az Esztergomi Járási Ügyészség indítványa alapján az Esztergomi Járásbíróság egy ötödik férfi letartóztatását is elrendelte abban az ügyben, amelyben az elkövetők azzal a szándékkal vállaltak nemzetközi fuvarozást, hogy a rakományt jogtalanul értékesítik.

    Hídlap
  • Gyalogost gázoltak Dorogon

    Három baleset is történt december 4-én térségünkben: a Rutin nevű applikáció tájékoztatása szerint Esztergomban, a Deák Ferenc utcába, a 10-es főút nyergesújfalui szakaszára, illetve Dorogon, a Bányász köröndre is riasztották a rendőröket.

    Hídlap