Vilma

Hídlap

Újabb vereséget szenvedett a Dorogi FC

Tovább tart a Dorog nyeretlenségi szériája, hiszen a Merkantil Bank Ligában szereplő csapat ezúttal hazai környezetben kapott ki. Bár Vígh Ádám szépített, a BFC Siófok elvitte a három pontot a Buzánszky Jenő Stadionból. A Dorogi FC jelenleg a 14. helyen áll.

Hirdetések

Október 25-én, vasárnap megrendezett találkozót a vendégek kezdték jobban: a 19. percben Elek Bence (Siófok) szerezte meg a vezetést a csapatának (0:1), de a folytatásban is inkább a balaton-parti gárda alakított irányította a mérkőzést. Mursits Rolandnak, a dorogi hálóőrnek többször is védenie kellett.

A Nemzeti Sport tudósítása szerint a dorogi szurkolók a félidőben hangos szavakkal jelezték, hogy nem elégedettek a látottakkal. Mindez némileg feltüzelte a hazaiakat, 67. percben Vígh Ádám (Dorog) pedig előbb fejjel, majd lábbal próbálkozott és be is talált Hutvágner Gergely kapujában, így 1:1-re módosult az állás.

A 69. percben Balogh Bence Benitó révén újból vezetést szerzett a BFC Siófok. A hajrában még próbálkozott a Dorog, de nem jött össze az újabb egyenlítés. A hazaiak sorozatban a negyedik hazai találkozójukon maradtak nyeretlenek.

(Forrás: Nemzeti Sport)

Hirdetések

  • Gyalogost gázoltak Dorogon

    Három baleset is történt december 4-én térségünkben: a Rutin nevű applikáció tájékoztatása szerint Esztergomban, a Deák Ferenc utcába, a 10-es főút nyergesújfalui szakaszára, illetve Dorogon, a Bányász köröndre is riasztották a rendőröket.

    Hídlap
  • Nyílászárók cseréjével verte át ügyfeleit

    Felfüggesztett börtönbüntetést kapott az a csaló, akivel szemben tizenegy rendbeli csalás bűntette miatt nyújtottak be vádiratot – közölte a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség. A vádlott több sértettet, köztük egy lábatlani személyt is megkárosított.

    Hídlap