Vilma

Hídlap

Felfüggesztették a települési rendezvényeket Bajnán

„Bajna Község Önkormányzat Képviselő-testületének 70/2020. (X.28.) határozata szerint 2020. november 1-től felfüggesztjük Bajna közigazgatási területén a települési rendezvényeket” – közölte hivatalos oldalán az önkormányzat.

Hirdetések

Pallagi Tibor polgármester tájékoztatása szerint a nem engedélyezik rendezvények megtartását az alkotóházban, a közösségi házban és a sportcsarnokban sem, továbbá az önkormányzati épületeket sem adják bérbe.

A sportcsarnokot ráadásul kizárólag oktatási intézmények használhatják a tanórák keretében, a rájuk vonatkozó megelőzési szabályok betartásával.

„Bajna Község Képviselő-testülete köszöni a lakosság megértését és kéri a felelős viselkedést annak érdekében, hogy településünkön a járvány terjedését lassítsuk, a veszélyt csökkentsük.” – olvasható a tájékoztatóban.

(Forrás: bajna.hu)

Hirdetések

  • Gyalogost gázoltak Dorogon

    Három baleset is történt december 4-én térségünkben: a Rutin nevű applikáció tájékoztatása szerint Esztergomban, a Deák Ferenc utcába, a 10-es főút nyergesújfalui szakaszára, illetve Dorogon, a Bányász köröndre is riasztották a rendőröket.

    Hídlap
  • Nyílászárók cseréjével verte át ügyfeleit

    Felfüggesztett börtönbüntetést kapott az a csaló, akivel szemben tizenegy rendbeli csalás bűntette miatt nyújtottak be vádiratot – közölte a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség. A vádlott több sértettet, köztük egy lábatlani személyt is megkárosított.

    Hídlap