Vilma

Hídlap

Kétszer is vezetett, mégis kikapott a Dorog

A Merkantil Bank Liga 14. fordulójában igazi háromesélyes találkozót rendeztek Szolnokon. A vendégként pályára lépő Dorogi FC kétszer is vezetett, végül a Szolnoki MÁV FC kiegyenlített, majd fordított, így otthon tartotta a három pontot. A Dorog zsinórban negyedik bajnokiját vesztette el.

Hirdetések

Az első gólra a 16. percig kellett várni: egy eladott labda után Csillag Dárius büntetett és előnyhöz juttatta a Dorogot (0:1). A vendégek nem sokáig örülhettek az előnynek, hiszen a 24. percben Novák Csanáddal szemben szabálytalankodtak a tizenhatoson belül, a játékvezető pedig tizenegyest ítélt. A buktatott szolnoki játékos állt a labda mögé és értékesítette a büntetőt (1:1).

Az első játékrész hajrájában mindkét fél próbálkozott, de nem született újabb gól, így az első negyvenöt perc 1:1-es eredménnyel zárult. A szünet után az 50. percben Tóth Barnabás révén ismét vezetést szerzett a Dorog (1:2), az 59. percben pedig Bárdos Bence fejesgóljával másodjára is kiegyenlített a Szolnok (2:2).

A kegyelemdöfést Kónya Márk adta meg a vendégeknek: a szolnoki játékos a 80. percben talált be, ezzel pedig lényegében beállította a 3:2-es végeredményt. A Dorog a Budaörs, a Debrecen és a Siófok után a Szolnoktól is kikapott.

(Forrás: szolnokimavfc.hu)

(Borítókép: illusztráció egy korábbi bajnokiról)

Hirdetések

  • Gyalogost gázoltak Dorogon

    Három baleset is történt december 4-én térségünkben: a Rutin nevű applikáció tájékoztatása szerint Esztergomban, a Deák Ferenc utcába, a 10-es főút nyergesújfalui szakaszára, illetve Dorogon, a Bányász köröndre is riasztották a rendőröket.

    Hídlap
  • Nyílászárók cseréjével verte át ügyfeleit

    Felfüggesztett börtönbüntetést kapott az a csaló, akivel szemben tizenegy rendbeli csalás bűntette miatt nyújtottak be vádiratot – közölte a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség. A vádlott több sértettet, köztük egy lábatlani személyt is megkárosított.

    Hídlap