Pótkocsit gyújtott fel, járműveket rongált meg egy férfi Dorogon

A Dorogi Rendőrkapitányság 11020/390/2020. bűnügyi számon rongálás bűntett gyanúja miatt nyomozást rendelt el ismeretlen tettes ellen. A hatóságok a lakosság segítségét kérik az azonosításhoz, a feltételezett elkövetőről még egy kamerafelvételt is közzétettek.

A Dorogi Rendőrkapitányság 11020/390/2020. bűnügyi számon rongálás bűntett gyanúja miatt nyomozást rendelt el ismeretlen tettes ellen. A hatóságok a lakosság segítségét kérik az azonosításhoz, a feltételezett elkövetőről még egy kamerafelvételt is közzétettek.

A rendelkezésre álló adatok szerint a felvételen látható férfi 2020. szeptember 13-án 18 óra és 20 óra 50 perc között Dorogon felgyújtott egy pótkocsit, ami egy Baumit úton lévő telephelyen parkolt. Szeptember 26-án éjszaka szintén a fenti telephelyen megrongált öt járművet. Szeptember 30-án a Bécsi úton megrongálta az egyik épület falát, és egy járművet is.

A Dorogi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a felvételen látható személyt felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Dorogi Rendőrkapitányságon, vagy tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.

(Fotók, forrás: police.hu)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Szólj hozzá!

info@hidlap.hu

©  hidlap.hu — Minden jog fenntartva!