Taksony

Hídlap

Három osztály digitális, a többi normál munkarendben folytatja az oktatást a Babits Iskolában

November 9-től a 2.b, a 4.a, illetve a 4.b osztályok kivételével iskolába járással, normál munkarendben folytatják az oktatást az Esztergomi Babits Mihály Általános Iskolában. Fazekas Bernadett intézményvezető arra kér mindenkit, hogy az iskola működése érdekében tartsák be a szabályokat.

Hirdetések

Az iskola honlapján megjelent közleményben azt írják, hogy a pedagógusok megbetegedései miatt az érintett osztályokban, előreláthatólag 2020. november 9-11. közötti időszakban, digitális formában folytatódik az oktatás.

Fazekas Bernadett intézményvezető tájékoztatása szerint a digitális oktatásban résztvevő, kizárólag egészséges tanulók részére, indokolt esetben, korlátozott számban tudnak felügyeletet biztosítani. A felügyelet és az étkezés igényét, a KRÉTA rendszeren keresztül, az osztályfőnököknek kell jelezni.

Felhívta a figyelmet arra is, hogy az intézmény egész területén, beleértve a tanórákat is, mindenki számára kötelező a maszk viselése.

„Köszönöm mindenkinek, az elmúlt időszakban tanúsított együttműködését, megértését, a szülők és a tanulók kitartó munkáját! Kérem a járványveszély fennállása miatt, az iskola folyamatos működése érdekében tartsák be a kialakított szabályokat. Mindenkinek kívánok sok erőt és jó egészséget!

Mint arról korábban beszámoltunk, az esztergomi általános iskolában még október 19-én mutatták ki a koronavírust. Akkor az intézmény vezetése, hogy elejét vegye a fertőzés terjedésének lassítása érdekében kétnapos rendkívüli szünetet rendelt el.

(Forrás: babitsiskola.hu)

(Borítókép: Babits Iskola Facebook oldala)

Hirdetések