Vilma

Hídlap

Bajnokok Ligájában szereplő csapat látogat Dorogra

November 14-én 17 órától sorsoltak a MOL Magyar Kupában: a 8. fordulójában a Dorogi FC az NB I-ben szereplő Ferencvárosi TC csapatát látja vendégül. A párharc győztese bejut a legjobb 16 közé, így a februári kupameccsnek nagy lesz a tétje.

Hirdetések

A Merkantil Bank Ligában szereplő Dorogi FC a bajnokságban nem szerepel jól, viszont a Mol Magyar Kupában eddig sikerrel vette az akadályokat. Szeptember 19-én Diósjenőn győzött a csapat (0:5), majd október 28-án a Kiskunfélegyházi KTK ellen is nagy sikert arattak (1:5).

A 8. fordulóban már nehezebb feladata lesz a gárdának, hiszen a Bajnokok Ligájában szereplő Ferencvárost látják vendégül. Bár a vendégek lesznek az esélyesek, azért ne feledjük, évtizedekkel ezelőtt előfordult, hogy a Dorog diadalmaskodott a fővárosi alakulat ellen.

(Forrás: NSO/MLSZ Adatbank)

(Borítókép: Illusztráció)

Hirdetések

  • Gyalogost gázoltak Dorogon

    Három baleset is történt december 4-én térségünkben: a Rutin nevű applikáció tájékoztatása szerint Esztergomban, a Deák Ferenc utcába, a 10-es főút nyergesújfalui szakaszára, illetve Dorogon, a Bányász köröndre is riasztották a rendőröket.

    Hídlap
  • Nyílászárók cseréjével verte át ügyfeleit

    Felfüggesztett börtönbüntetést kapott az a csaló, akivel szemben tizenegy rendbeli csalás bűntette miatt nyújtottak be vádiratot – közölte a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség. A vádlott több sértettet, köztük egy lábatlani személyt is megkárosított.

    Hídlap