Taksony

Hídlap

Két autó ütközött össze frontálisan Szokolya és Kismaros között

November 16-én, hétfőn délután eddig tisztázatlan körülmények között frontálisan összeütközött két személygépkocsi Szokolya és Kismaros között, a Török patak utcában. A kocsik forgalmi akadályt okoztak, a műszaki mentés idejére az érintett útszakaszt lezárták.

Hirdetések

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a két járműben összesen hárman utaztak: egy ember beszorult, őt a váci hivatásos tűzoltók a mentőszolgálat szakembereivel együtt emelték ki a kocsiból. Az egység emellett áramtalanította az autókat és biztosította a helyszínt.

Szabóné Berki Bianka rendőr századostól, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Osztályának megbízott osztályvezető helyettesétől, megyei szóvivőtől megtudtuk, hogy a balesetben ketten sérültek meg.

A Voláninform a baleset után arról tájékoztatta az utasokat a buszok közlekedésével kapcsolatos ideiglenes változásokról. hogy a helyszínelés végéig a 351 Vác-Szokolya-Királyrét, illetve a 352 Kismaros-Szokolya-Királyrét viszonylaton közlekedő járatoknak várakozniuk kellett.

(Fotók: PMKI Vác HTP)

(Forrás: pest.katasztrofavedelem.hu/Voláninform)

Hirdetések