Vilma

Hídlap

Befejezték Dorogon az Esztergomi úti körforgalom építését

November 17-én, kedden fejeződtek be Dorogon, az Esztergomi úton található körforgalom építési munkálatai – írja a Dorogi-medence. Az új csomópontot, a Richter Gedeon Nyrt. Dorogi Fióktelepének I-es portája előtt alakították ki.

Hirdetések

A portál azt írja, hogy kedden este leszerelték a lámpákat és meg is nyitották a körforgalmat. Arra még várni kell, hogy a vasútállomás felé vezető új útra is ráhajthassanak a közlekedők, mivel az állomásépület melletti buszpályaudvar, illetve az oda be- és kivezető út átadását későbbi időpontra tervezik.

Az intermodális csomópont kiépítéséhez tartozó körforgalom kialakítását a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. finanszírozta, a kivitelezést pedig a Strabag Zrt. végezte el.

A közepén helyet kapott egy Richter-pilon, melynek elkészítését és felállítását a Richter Gedeon Nyrt. Dorogi Fióktelepe finanszírozta, egyúttal a kék színű és a cég logóját tartalmazó tábla is jelzi, hogy közvetlen szomszédságában található a gyár bejárata.

(Forrás és kép: Dorogi-medence)

Hirdetések
  • Gyalogost gázoltak Dorogon

    Három baleset is történt december 4-én térségünkben: a Rutin nevű applikáció tájékoztatása szerint Esztergomban, a Deák Ferenc utcába, a 10-es főút nyergesújfalui szakaszára, illetve Dorogon, a Bányász köröndre is riasztották a rendőröket.

    Hídlap
  • Nyílászárók cseréjével verte át ügyfeleit

    Felfüggesztett börtönbüntetést kapott az a csaló, akivel szemben tizenegy rendbeli csalás bűntette miatt nyújtottak be vádiratot – közölte a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség. A vádlott több sértettet, köztük egy lábatlani személyt is megkárosított.

    Hídlap