Vilma

Hídlap

Két napra bezárják a nyergesújfalui Benedek Elek Óvodát

Kétnapos rendkívüli szünetet rendelt el az Oktatási Hivatal a nyergesújfalui Benedek Elek Óvodában – közölte az Egy kis Nyerges nevű Facebook oldalon Mihelik Magdolna polgármester asszony. Tájékoztatása szerint az épület fertőtlenítéséről az óvodavezető intézkedett.

Hirdetések

Mihelik Magdolna közölte: a Benedek Elek Óvodában a Mókus csoport bezárása előtt három alkalmazott esetében merült fel vagy igazolódott be a koronavírus-fertőződés gyanúja/megléte. Gyermekek is érintettek a fertőzésben.

Azóta a csoporton kívül is jelentkeztek megfázás-szerű tünetek a felnőtt közösségben, ezért csütörtökre és péntekre rendkívüli szünetet rendeltek el.

„Amennyiben további intézkedések szükségesek (hosszabb bezárás), az óvoda tájékoztatja Önöket ennek időtartamáról és az ügyelet lehetőségéről. A fertőtlenítésről az óvodavezető intézkedett. Megértésüket köszönjük ” – tette hozzá a polgármester asszony.

Az óvoda Facebook oldala itt érhető el.

(Forrás és kép: Egy kis Nyerges)

Hirdetések
  • Elkapták a rendőrök a parfümöt fuvarozó csalóbanda ötödik tagját

    Különösen nagy kárt okozó csalás bűntette miatt indult ügyben az Esztergomi Járási Ügyészség indítványa alapján az Esztergomi Járásbíróság egy ötödik férfi letartóztatását is elrendelte abban az ügyben, amelyben az elkövetők azzal a szándékkal vállaltak nemzetközi fuvarozást, hogy a rakományt jogtalanul értékesítik.

    Hídlap
  • Gyalogost gázoltak Dorogon

    Három baleset is történt december 4-én térségünkben: a Rutin nevű applikáció tájékoztatása szerint Esztergomban, a Deák Ferenc utcába, a 10-es főút nyergesújfalui szakaszára, illetve Dorogon, a Bányász köröndre is riasztották a rendőröket.

    Hídlap