Vilma

Hídlap

Elismerést kaptak az Esztergomi Rendőrkapitányság munkatársai

November 19-én, csütörtökön ünnepélyes keretek között a táti városházán adott át jutalmat Turi Lajos táti, illetve Havrancsik Tibor mogyorósbányai polgármester az Esztergomi Rendőrkapitányság munkatársainak.

Hirdetések

A police.hu tájékoztatása szerint a szomszédos települések vezetői ezzel a szép gesztussal köszönték meg a rendőrségi dolgozóknak többéves kiemelkedő szakmai tevékenységüket. Tát Város Önkormányzata nevében Turi Lajos jutalomban részesítette Deszpoth Gábor r. alezredest, a Közrendvédelmi és Határrendészeti Osztály vezetőjét, Bata Erik r. hadnagyot, a Közlekedésrendészeti Osztály főelőadóját, valamint Gazdáné Varga-Dezső Katalin rendvédelmi igazgatási alkalmazottat, ügyviteli segédelőadót.

Havrancsik Tibor, Mogyorósbánya Község Önkormányzatának nevében jutalomban részesítette Thalom Tamás r. őrmestert, az Esztergomi Rendőrkapitányság járőrét.

(Forrás: police.hu)

Hirdetések
  • Gyalogost gázoltak Dorogon

    Három baleset is történt december 4-én térségünkben: a Rutin nevű applikáció tájékoztatása szerint Esztergomban, a Deák Ferenc utcába, a 10-es főút nyergesújfalui szakaszára, illetve Dorogon, a Bányász köröndre is riasztották a rendőröket.

    Hídlap
  • Nyílászárók cseréjével verte át ügyfeleit

    Felfüggesztett börtönbüntetést kapott az a csaló, akivel szemben tizenegy rendbeli csalás bűntette miatt nyújtottak be vádiratot – közölte a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség. A vádlott több sértettet, köztük egy lábatlani személyt is megkárosított.

    Hídlap