Vilma

Hídlap

Dankó Kristóf érdemelte ki idén Az Év Főépítésze Díjat

A fővárosi önkormányzat és a Magyar Főépítészek – Országos Főépítészi Kollégium által november 20-án rendezett eseményen adták át – igaz a kialakult helyzet miatt online formában – Az Év Főépítésze Díjat, amelyet az idén Dankó Kristóf, Dorog és Kesztölc főépítésze érdemelt ki – írja a dorog.hu

Hirdetések

Az országos elismerés mellett életműdíjakat is átadtak a konferencián. Az Év Főépítésze Díj átadásakor Dankó Kristófot, Salamin Ferenc, az Országos Főépítész Kollégium elnöke méltatta, majd jó szerencsét kívánt a következő évek városépítési elképzeléseinek megvalósításához.

Dorog örökségvezérelt városfejlesztési elképzelései évről évre valósulnak meg, amelyeket kedvezően fogadnak az itt élők. “Örömmel tölt el, hogy országos szinten is elismerték ezt a fajta közös munkát, amelynek élén büszkén állok, mint Dorog és a környező települések főépítésze” – nyilatkozta Dankó Kristóf a dorog.hu-nak.

(Forrás és kép: dorog.hu)

Hirdetések
  • Elkapták a rendőrök a parfümöt fuvarozó csalóbanda ötödik tagját

    Különösen nagy kárt okozó csalás bűntette miatt indult ügyben az Esztergomi Járási Ügyészség indítványa alapján az Esztergomi Járásbíróság egy ötödik férfi letartóztatását is elrendelte abban az ügyben, amelyben az elkövetők azzal a szándékkal vállaltak nemzetközi fuvarozást, hogy a rakományt jogtalanul értékesítik.

    Hídlap
  • Gyalogost gázoltak Dorogon

    Három baleset is történt december 4-én térségünkben: a Rutin nevű applikáció tájékoztatása szerint Esztergomban, a Deák Ferenc utcába, a 10-es főút nyergesújfalui szakaszára, illetve Dorogon, a Bányász köröndre is riasztották a rendőröket.

    Hídlap