Borbála, Barbara

Hídlap

Százötven négyzetméteres családi ház tetőszerkezete égett Esztergomban

November 22-én reggel 7 óra után heves szirénázásra figyeltek fel az esztergomi lakosok, többen a közösségi oldalakon érdeklődtek, hogy vajon mi történhetett. A katasztrófavédelem később közölte: egy százötven négyzetméteres családi ház tetőszerkezete kapott lángra.

Hirdetések

A Pázmány Péter utcai tűzesethez az esztergomi és a nyergesújfalui hivatásos tűzoltók vonultak ki. Az egységek elzárták az érintett ház és a szomszédos épület közműveit, majd öt vízsugárral kezdték el oltani a lángokat. A katasztrófavédelem újabb információi szerint később a bajnai hivatásos lánglovagok is megérkeztek. A tűz a tetőszerkezet mintegy húsz négyzetméteres területét érintette.

Úgy tudjuk, hogy a helyszínre rendőrök és mentők is érkeztek.

(Forrás: komarom.katasztrofavedelem.hu)

(Borítókép: beküldött fotó)

Hirdetések
  • Gyalogost gázoltak Dorogon

    Három baleset is történt december 4-én térségünkben: a Rutin nevű applikáció tájékoztatása szerint Esztergomban, a Deák Ferenc utcába, a 10-es főút nyergesújfalui szakaszára, illetve Dorogon, a Bányász köröndre is riasztották a rendőröket.

    Hídlap
  • Nyílászárók cseréjével verte át ügyfeleit

    Felfüggesztett börtönbüntetést kapott az a csaló, akivel szemben tizenegy rendbeli csalás bűntette miatt nyújtottak be vádiratot – közölte a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség. A vádlott több sértettet, köztük egy lábatlani személyt is megkárosított.

    Hídlap